Informatie

Wie zijn wij en wat kunnen we voor je betekenen

Yvonne Tiemes

Ik ben Yvonne Tiemes, trotse ondernemer en eigenaar van Mediabureau Apeldoorn. In 2005 ben ik gestart met het reclamebureau 'Yvonne Reclame' dat zich in eerste instantie heeft gericht op webdesign. Al snel kwam hier het ontwerpen van drukwerk bij zoals flyers, visitekaartjes, brochures tot complete huisstijlen. Ik werk samen met ondernemers van kleine bedrijven, grote bedrijven, wijkgerichte bedrijven tot bedrijven aan huis. Ik sta voor iedereen klaar... maar wat het werk pas echt leuk maakt is om samen te werken met ondernemers die je waarderen voor wat je doet.

Mediabureau Apeldoorn

In 2016 ben ik uitgever geworden van Wijkkrant de Maten, mijn eerste krant. Dit is een initiatief van Corine Kapenga, Gemeente Apeldoorn en Hermien Marsman, Stimenz. Vol trots geef ik 10 maal per jaar deze wijkgerichte krant uit. De uitgeverij is in 2018 uitgebreidt met een extra uitgave; Apeldoorn Zuidkrant. Dit is een wijkgerichte krant gericht op Apeldoorn Zuid, Ugchelen, Beekbergen en Lieren.
En om onze reeks, voor nu, compleet te maken hebben wij per januari 2022 Over de Pleinen overgenomen van Peter Lantsheer, Gezellig in B.V.. Deze uitgave zal tevens 10 maal per jaar uitgeven worden in een groot gedeelte van Deventer.

Toekomst

Wij zijn nog lang niet klaar met het nastreven van mijn dromen. Dus er volgt nog veel meer...

Kunnen wij jullie ook helpen?

Ben je op zoek naar een full-service reclamebureau voor het maken van drukwerk, zou je een eigen krant willen laten maken of ben je op zoek naar een krant waar je een advertentie of redactioneel artikel ik kan plaatsen? Stuur dan even een mailtje en wij helpen je graag!

Heb je een vraag Neem dan contact met ons op